L’herència dels costums i tradicions en una família és quelcom que cal cuidar i no perdre.

En tota cultura , i sobretot en la catalana, el menjar i tot allò que gira al seu voltant formen part dels seus trets més característics, que més la defineixen i que més ens uneixen. Aquest és un dels motius que m’ha portat a iniciar un recull d’alguns d’aquests costums i tradicions en forma de receptes de cuina.

Us convido a participar-hi....


Coca de recapte



Ingredients

1 pebrot vermell
1 ceba gran
Una base de massa de pizza
3 tomàquets madurs

Preparació

  •  Escalivar al forn una ceba i un pebrot.
  • Treure les llavors del pebrot i tallar-lo a tires.
  • Tallar també la ceba a tires.
  • Estirar bé la massa de pizza, fins que quedi ben fina, damunt la safata del forn, recobrint-la amb paper d’alumini, amb una mica de farina per tal que la massa no s’enganxi.
  • Pelar els tomàquets i tallar-los a rodanxes ben fines.
  • Repartir els tomàquets, el pebrot i la ceba damunt la massa en aquest ordre i afegir per sobre un rajolí d’oli d’oliva, sal i pebre.
  • Posar la safata al forn a 200 ºC durant 40 minuts.