Ingredients
400 gr
espàrrecs verds
250 gr
pèsols
200 gr
cansalada
1 ceba
gran
Parmesà
Mantega
Vi blanc
3 tasses
d’arròs
Preparació
- Tallar la cansalada a daus, sofregir-la durant dos minuts, enretirar-la i reservar-la.
- En el mateix oli sofregir amb oli i mantega a foc molt lent la ceba havent-la picat prèviament, afegint un rajolí de vi blanc a mitja cocció.
- Mentrestant haurem tallat els troncs dels espàrrecs separant les puntes. Bullirem els troncs dels espàrrecs en una cassola amb sal i pebre, controlant que sempre quedi sempre suficient aigua per després afegir a l’arròs.
- Tallar les puntes dels espàrrecs a tallet petits.
- Un cop la ceba comenci a estar daurada afegir les puntes dels espàrrecs i fregir-les amb la ceba durant 5 minuts.
- A continuació, afegir la cansalada i remenar-ho tot junt durant uns 2 minuts.
- Afegir-hi ara les tres tasses d’arròs i remenar-ho tot junt amb el foc ben viu i una mica més de mantega.
- Ara utilitzarem l’aigua d’haver bullit els troncs dels espàrrecs. Afegirem a la cassola 10 tassetes d’aquest caldo, pujant el foc encara més viu.
- Tirar-hi ara ma meitat del parmesà ratllat per sobre i remenar-ho bé amb una cullera de fusta
- Deixar-ho bullir 15 minuts remenant i afegint caldo sempre que veiem que va xuclant l’aigua.
- Quan faltin 5 minuts pels 15 afegir la resta del parmesà i els pèsols sense deixar de remenar.
- Quan estigui a punt de fer el cleck apagar el foc, tapar la cassola i deixar reposar durant 5 minuts més abans de servir.